tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kawaii Geiko

Kolmantena maailmaan ponnisti Kawaii Geiko a.k.a Leona (ent. Pipsa), ja sen pieni paino sai minut pelkäämään pahinta (58g). Pieni punainen taistelija oli osittain karvaton, pienet vaaleanpunaiset raajat olivat todella pikkiriikkiset. Ensimmäiset pari viikkoa meillä sitten menikin aika tiiviisti pentulaatikon vieressä pentuja (varsinkin Leonaa ja vielä pienempää siskoaan Ninjaa) tissille nostellen. Kova oli elämänhalu ja tahto Leonassa heti alusta alkaen, emolla riitti maitoa ja Leona söi!
On ihanaa nähdä, miten reipas ja terve kissanalku Leonasta on varttunut! Alkuunsa se oli arka ja varovainen, nyt se on rohkaistunut ja on todella reipas. Siinä on vähän diivan elkeitä, se miukuu herkästi huomiota saadakseen. Leonan luonteessa on jotain villiä ja vilkasta, sekä rakastavaa ja lempeää. Leonasta Vaula saa kesäkuun alussa kotiinsa todella rakastavan lemmikin!


Leona on olemukseltaan eteerisen kaunis ja sillä on hyvin herkät piirteet. Turkki on kauniin lämpimän punainen, mutta vielä vähän pörröinen pentuturkki. Raitoja on pikkuisen, mutta osa on jo tasoittunut. Muutaman viikon ikäisenä sillä oli aika selkeä rengas kaulassa, mutta se on katkennut ja pienentynyt. Korvat ovat isot ja melko alhaalla. Geiko-nimi kuvaakin erinomaisesti Leonaa. Kiotossa Geishoja kutsutaan Geikoiksi, eli tässä pentueessa on siis oikeastaan kaksi geishaa. Leona on myös viehkeä kuin aito japanilainen geisha.
Leonaa on helppo käsitellä ja se on mielellään sylissä, tietysti juuri niin kauan kuin itse haluaa;) Se on alkanut itsenäistymään ja viihtyy ajoittain ihan omassa rauhassaankin. Leikkeihin se osallistuu suurella riemulla. Sillä, kuten isosiskolla Geishallakin, on ollut hyvin tervettä harkintaa, eikä se olekaan onnistunut loukkaamaan itseään, kuten vallattomammat Ninja ja Chili.

Tällä viikolla Leona on mieltynyt kovasti keitettyyn seitiin, ja herättyään se ryntääkin heti keittiöön ja pienellä äänellään tiukkana maukuu kalaa! Ja heti! Ja kyllä se sitten maistuukin, kun sitä saa.

Leona on muutenkin aika puhelias nykyään. Se on saanut meidät käskytettyä pikkuäänellään nin, että heti me rynnätään katsomaan, kun hänen korkeutensa vähän miukaisee...Hyvä Leona!

Tänä aamuna Leona saatteli mua aamutoimilla, se istui vessassa pörröisellä matolla mun edessä, kun istuin pöntönreunalla kihartamassa hiuksia. Siinä se killitti mua rakastavasti isoilla silmillään, kehräsi ihan kauheasti ja polki sitä mattoa rytmikkäästi, kuin olisi tissillä ollut... aika liikuttava tapaus! Leona muutenkin alkaa heti kehräämään kun sitä koskee, ihmisrakas pikkukissu kun on!


Lempipuuhaa on: pienten hiirulelujen metsästys, palvelusväen juoksutus ;-) , söpöily, veikistely ja keikistely sekä yhteiset leikit siskojen kanssa. Lehtisurffaus ja paperin repiminen on tosi nastaa!
Lähipäivinä vuorossa Kawaii Gina, eli Ninja! Uusia kuviakin on otettu, laitetaan esille, kun ehditään. Kaikki varmaan ymmärtää, aika kuluu niin nopsasti pentujen touhuja seuraillessa, ettei sitä meinaa muuta ehtiä tekemään ;-)

4 kommenttia:

Vaula T kirjoitti...

Ooh! Mukavaa että Leona on verbaalisesti lahjakas! Meillä tulee varmasti olemaan kiinnostavia keskusteluita seuraavien yhteisten vuosien aikana :))

Sari kirjoitti...

Varmasti! Se osaa kyllä tehdä tahtonsa ymmärrettäväksi! Ihana kissa!

Vaula T kirjoitti...

Sitä odottaa täällä (minun ja innokkaiden varahoitsujen lisäksi) muun muassa kukkakuvioin koristeltu vessa sekä ruokakippojen alusta, jossa lukee: The Boss. Tuon kuvauksen perusteella se sopii näköjään hyvin neidin luonteenlaatuun...

L-L kirjoitti...

Kerrassaan ihanalta vaikuttava tyttö!

Tosin jokaisen pennun luonnekuvaus on ollut todella mukavaa luettavaa. Tasapainoisia ja abymaisesti ilkikurisia sekä kauniita pentuja jokainen.