sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Pieni beige tehtävä

Geisha ja Gina, eli Martta ja Ninja oli helppo erottaa toisistaan tähän asti, mutta nyt, kun Ninjan pennun pyöreys alkaa karista, on tehtävä välillä vaikea. Kunnon valossa niitten turkin sävyero erottaa ne toisistaan, mutta sähkövalossa ne näyttää juostessaan ihan saman värisiltäkin.

Tässä neidit yhteiskuvassa, erotatteko kumpi on kumpi ;-) ?

Kyllähän se korvista ja ilmeestä on helppo, kun niitä katselee joka päivä, mutta kun ne on liikkeellä, on se mullekin vaikeaa.

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Veikkaisin että Martta on takimmainen?

Ja tuo samanväristen pentujen erottaminen, se on yhtä tuskaa. Just selasin Kossin pentukuvia, ja niissä kun seikkailee neljä riistaa palleroa niin ei mitään hajua kuka on kuka, ellei ole edestäpäin kuvaa, josta näkisi kaulanauhat. Kossi kun oli pentueen ainut nauhaton (olenkin vitsaillut, että sen takia sen valitsin, tiesi ainakin aina mennessään katsomaan että haa, toi on mun :D )

Sari kirjoitti...

Ihan oikein katsottu :-) Mulla menee nykyään hämärävalaistuksessa Heta ja Hilmakin sekaisin, ja ne on sentään ihan eriväriset :D Olin onnellinen, kun tuli näinkin erivärisiä pentuja, kun ihmettelin etukäteen, miten ne samanväriset voi erottaa toisistaan!

seijastiina kirjoitti...

Voi miten kauniit ♥