tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kawaii Geisha esittäytyy

Ajattelin kirjoittaa pienet esittelyt kaikista pennuista, niin kauan kuin meillä on vielä ilo pitää niitä luonamme:-)

Aloitetaan sisarusparven vanhimmasta, Kawaii Geishasta (jota on myös Martaksi meillä kutsuttu). Geisha on ollut pentueen isoin alusta lähtien, vaikka senkään syntymäpaino (78g) ei ollut järin suuri, johtuen aikaisesta maailmaan tulosta. Geisha on kuitenkin ollut alusta asti terhakka tapaus, määrätietoisesti ja suurella innolla se on ollut aina ensimmäisenä tissillä. Geisha keskittyikin elopainon keräämiseen niin innolla pentuna, että epäilin, pääseekö se koskaan liikkeelle pallomahansa kanssa.


Geisha oli kuitenkin hyvänä kakkosena liikkeellä sisaruksista ja se on karistanut lähes kokonaan pentupyöreytensä. Geisha on kaunis ja erittäin elegantti, sulokkaasti liikkuva hurmaaja. Nimi Geisha kuvaa sen olemusta erinomaisesti, siinä on jotain arvokasta, sulokasta ja itämaisen salaperäistä!
Turkki on lämpimän värinen ja tasainen väriltään. Ticking on hyvällä alulla ja turkki on jo melko silkkinen. Silmät ovat muuttumassa vauvasinisestä, tulevaa väriä on vielä vaikea sanoa, tällä hetkellä ne vaikuttavat sinivihreän harmaaruskeilta ;-) Korvat ovat suuret ja sijaitsevat alhaalla. Geishan ilme on kaunis. Näyttelykissaa haluava saisi Geishasta erinomaisen näyteltävän! PIROKin näyttelyssä toukokuussa lauantaina on Geishan ensimmäinen esiintyminen, pidetään tytölle peukkuja!

Geishaa ei ole vielä varattu, kasvattaja Pia sijoittaisi Geishan mielellään kotiin, jossa se voisi saada pennut! Kiinnostuneet, ilmoittautukaa (sarimsalonen@hotmail.com )!
Geishalla on itsenäinen ja päättäväinen luonne. Se ei ole mikään tahdoton lällykkä, mutta ei hirveä despoottikaan. Geishassa on juuri oikeassa suhteessa ihmisen parasta ystävää (kissa on ihmisen paras ystävä!) ja omaa tahtoa, sen kanssa ei tule aika pitkäksi! Geisha tulee kietomaan omistajansa viehkeän tassunsa ympärille ja siitä saa joku ihanan perheenjäsenen!

Kookkaimpana pentueesta Geisha koettaa ajoittain pomottaa sisaruksiaan (sekä äitiään ja tätiäkin), välillä siinä onnistuen, ja välillä kakkoseksi jääden. Se on peloton ja rohkea, mutta myös harkitsevainen. Tästä luonteenpiirteestä johtuen Geisha ei ole vielä pudonnut mistään ja loukannut itseään, toivotaan että harkinta jatkossakin pitää! Vauhti on kyllä kova, varsinkin yläkerran portaissa juostaan ja kovaa!
gfc
Lempipuuhat ovat: hiirun metsästys, sulkaleluille muriseminen ja cat fight -sessiot siskojen kanssa, sekä eleganteissa asennoissa loikoilu.Geisha katselee myös mielellään telkkaria, luonto-ohjelmat ja mainokset on suosittuja, mutta myös dokkarit kiinnostaa! Poseeraaminen valokuviin on myös mieluista. Geisha on alkanut viime aikoina viihtyä sylissä ja tykkää huomiosta.
Seuraavana esittelyvuorossa (luultavimmin huomenna) Kawaii Guu a.k.a Chili, pysykää kuulolla!

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Suloinen ja kaunis, kuten muutkin pennut! Ihanan reippaan ja sosiaalisen oloisia tapauksia kaikki. Voi että. Jos ei olisi kahta maukuvaa estettä kotona, varaisin koko pentueen. ;D

Viivi kirjoitti...

Hän on kyllä todella kaunis ja lumoava! Isäntäkin huokaili tytön nähdessään!

Sari kirjoitti...

Kun ajoitus olisi toinen, ottaisin pennun heti. Pirokissa tulen sitä sitten tervehtimään, toivottavasti se ei ole enää vapaa, koska muuten se voi lähteä mun matkaan :)