torstai 11. maaliskuuta 2010

Pikku raskalit

Lapsiperheessä pitää kiirettä, ei juuri ole ehtinyt blogia päivitellä. Kissat voi hyvin, juoksentelevat ympäriinsä ja kiipeilevät jo huonekalujen päällekin. Verhoissa roikutaan ja sähköjohtoja järsitään...

Laatikolle kissut oppi ongelmitta, oikeastaan opettamatta ihan itsekseen. Syöminen on hakusessa, vain Kerttu ja Hilppa syö kiinteää ruokaa, Pipsa juo vastiketta mutta Martta kieltäytyy kaikesta muusta kuin emonmaidosta. Kissuille tulee kuitenkin sunnuntaina jo 6 viikkoa ikää, joten kovasti toivoissa olisi, että oppisivat loputkin jo sen kiinteän ruuan syönnin.

Tässä Pipsa, joka on tällä hetkellä joukon arin ja puheliain.

Kerttu, joka on raisuin ja rohkein rämäpää. Hilma-emo tässä vahtii huolissaan, että mitä se Kerttu taas oikein kehittelee.
Martta ja Hilppa, suurin ja pienin pentu, joilla on reilu 100g painoeroa. Pienemmästä koosta huolimatta Hilppa tässä laittaa Marttaa järjestykseen.
Kerttu viihtyy sylissä, ainakin kiipeilemässä.

Lisää kuvia löytyy: http://kawaii.1g.fi/kuvat/G-litter/

6 kommenttia:

sea kirjoitti...

Oletko kokeillut jauhelihaa pennuille? Meillä ei hoitopennuille meinannut perinteinen märkäruoka mennä ensin millään, mutta jauhelihaa hotkivat kun hullut! Sitä sitten vähitellen rupesin sotkemaan märkään ja lopulta sekin maistui. :)

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Voi <3 <3

Sari kirjoitti...

Mä olen kokeillut jauhelihaa, barffista kanan sisälmyssylttyä, kanaa, baby-märkää ruokaa, babyraksuja, vastiketta. Kerttu ja Hilppa syö kaikkea paitsi raksuja, jopa lähes päänsä kokoisia kanapaloja, Pipsa suostuu juomaan vastiketta lautaselta, mutta ei syö mitään ja Martta ei suostu ottaan yhtään mitään muuta kuin emontissiä, ei edes nuole sormenpäästä.

L-L kirjoitti...

Ihan valahti sydän kun näin Pipsan kuvan. Kuinka voikaan olla noin söpö?

Sari kirjoitti...

Pipsa on kyllä livenä aivan syötävän ihana, tule katsomaan! Nyt syö jo Pipsakin jauhelihaa ja Martta oppi ihan itsekseen syömään raksuja. Onneksi jokaiselle kelpaa jokin, tästä voi sitten jatkaa totutellen eri makuihin pikkuhiljaa.

L-L kirjoitti...

Sari ootko tällä viikolla kuinka kotosalla? Tulisin mielelläni käymään jossain vaiheessa.