perjantai 26. joulukuuta 2008

Tapanituumat

Joulu on sitten suurimmaksi osaksi ohi, syöty on ja vähän juotukin. Vaakaan en uskalla ihan heti, maha pömpöttää siihen malliin! Kissaneidot tosin punnitsin eilen, Heta johtaa 2,5 kg ja Hilma 2,3 kg tulee perästä. Niiden painoero on pysynyt koko ajan samana. Ovat laihtuneet painonnoususta huolimatta, Hetalla oli pieni mahamakkara, joka on sulanut nyt pois kokonaan. Eli tyttöjen painot on silkkaa lihasta ja kyllä ne liikkuukin, molemmat ovat todella voimakkaita ja nopeita. Ei olla pysyä perässä.

Tässä pieni voimisteluvideo, kuvanlaatu ei ole kummoinen, on otettu tavan digikameralla.



Kuusenkoristeet on saaneet olla melko rauhassa, niitä käydään kokeilemassa pari kertaa päivässä, jotta jos vähän sais heiluttaa... Koristelu oli kyllä mielenkiintoinen ja vauhdikas prosessi. Kissat jakoi kullanarvoisia neuvoja ja valvoi taiteellista vaikutelmaa silmät ja kynnet kovina. Hilman mielestä kullanväriset koristeet ja varsinkin käynnökset oli vissiin aika prameita ja se yrittikin parhaansa mukaan ilmaista mielipiteensä, että pois noi kiiltävät kauheudet kuusesta. Tosin se kyllä tykkäsi niistä leikkikaluina. Heta luonteensa mukaisesti tyytyi katselemaan tapahtumia vähän kauempaa ja vain nenän asennolla hienovaraisesti ilmaisi mitä minnekin pitäisi sijoittaa. Senkin täytyi kyllä sit tulla välillä oikein konkreettisesti näyttään kuinka koristelu oikeaoppisesti tehdään, eihän sekään nyt ihan mitä törttöilyä tahansa kyennyt sivusta seuraan. Hilman hosumista se kyllä välillä ihmetteli, Hetan arvolle kun ei sellainen huhkiminen ja päätön höösäys sovi!

Hilma Tarzanina: "Nyt mää heilautan itteni tällä liaanilla tonne jakkaralle, kreetah bungalo vieköön!"

Tarzanin seikkailut osa 2: Hilma, jakkaran kunkku: "Pannaas toi liaani tohon oksalle seuraavaa lentoa odotteleen"
Heta ihmettelee kovasti Hilman höösäystä: "Mikä hiivatin Tarzan toi oikein luulee olevansa, tulis nyt joku ja nostais sen tonne puuhun, mä en kestä tota touhua!"
Täällä haisee viidakolle! Kuka kumma pygmi on tänne piilotellut noita kiiltäviä pallukoita, ne pitää saada pois, ja heti!

Jaa pygmi... No sitten määkin kyllä ihan vähän kokeilen, pahuksen pallo kun sitä onkin kiva läimiä...
No, nostettiin sitten lopuksi ne tarzanit puusta ja ihan sulassa sovussa todettiin, että on se kuusi aika kiva ja kaunis, ihailtu on sit moneen otteeseen.


Muisteltiin vähän joululauluja: "Syttyi siunattu joulun tähti... Ja sit me kissat tuhottiin se, hähää!" Niin joulu sitten sujui rauhaisissa merkeissä, siitä todisteena tämä viimeinen kuva...
Nyt me sitten aletaan valmistautuun uuden vuoden vastaanottoon, luvassa on kuulemma pauketta ja möykkää, mites siitä mahdetaan selvitä, vähän jännittää.

Ei kommentteja: