tiistai 27. tammikuuta 2009

Vähän kuvia

Laitan taas muutaman kuvan tänne, pieniä otoksia viime päivien puuhailuista. On pitänyt vähän kiirettä, eikä ole ehtinyt bloggaileen, mutta onneksi kuvia tulee otettua aina silloin tällöin.

Tässä Hilma on tutkimassa kauppakassia, yksikään elintarvike ei meille saavu ilman perusteellista tarkastusta! Jos olis vaikka jotain kissanherkkua!

Heta ja Hilma poseeraa. Oli aika hauskaa, kun Seppo löysi vanhan salamalaitteen ja kokeili sitä, ja toimihan se. Heta kun huomasi sen salaman välkkymisen se juoksi oitis kiipeilypuuhun ja alkoi poseerata. Hyvin on Pia kissat ehdollistanut, siellä on jokunen kuva otettu juuri kiipeilypuussa.
Hilma tykkää tavattomasti Sepon vanhasta hikisestä saunatakista, ihan ykköstuoksut on siinä! Mä en ole ehkä niin myyty...

Meillä ei ole enää laptoppia, vaan cattoppi!

Hilma tykkää vissystä!

Heta on todellinen nainen ja ymmärtää kauneudenhoidon päälle. Heti, kun alan viilata kynsiä, se juoksee paikalle. Heta tykkää tosin viilata hampaita. Toinen Hetan favorit on sakset, varsinkin kynsisakset. Meillä ei niin hiljaa onnistu leikkaamaan, etteikö Heta heräisi ja juoksisi paikalle saksia haisteleen ja puskeen. Valitettavasti se ei ole yhtä kiintynyt kissojen omiin kynsisaksiin...
Jotta sellaisia otoksia. Nyt alan mietiskelemään seuraavaksi kevään näyttelyitä, jotta mihin mentäisiin. Tampereelle ainakin. Saisi ne uudet TUROKista ostetut verhot vihittyä käyttöön.

1 kommentti:

L-L kirjoitti...

Tampereella ollaan varmaan mekin Lotan kanssa menossa. Mites on kiinnostaisiko reissu Turokiin?