sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Vatsavaivoja

Heta on vähän potenut tänään mahaansa. Se on aina ollut herkkä oksenteleen, on huomattu, että hyytelökissanruuat aiheuttaa sitä helposti. Nyt se on tämän aamun taas oksennellut, kuudesta lähtien neljä viisi kertaa. Yhdeksän aikaan se oli aika vetämätön, ei juuri vastaillut vaan oli nuupallaan. Onneksi on siitä äkkiä piristynyt, tosin ei vielä syö, mutta juo vettä kunnolla, mikä on pääasia. On nyt jo leikkisäkin ja kehräilee, joten eiköhän tää taas ollut väärästä ruuasta johtuvaa. Vaikka olis kuinka korkealaatuista valmisruokaa, ei se hyytelö sille näytä käyvän. Joten ei sitä sitten enää! tosin olen sitä kokoajan koittanut välttää, mutta kun joistain purkeista ei saa selvää, että mitä siellä on, ennenkuin avaa. Olis pitänyt vaan heittää meneen. Barffia yritetään syöttää pääasiassa, mutta joskus purkit on helppoja ja vaihtelua.

Muuten neidit jakselee hyvin. On muutamaan kertaan oltu liikkeellä vieraissa niiden kanssa, yritetty opettaa autoiluun. Aiemmin on kuljettu mun Saabilla, mutta se on niin kauhea traktori, vaikka on melko uusi, että kun ne kissat oli siinä aika levottomia ajateltiin kokeilla omaa autoa (se Saab on siis mun työsuhdeauto). Sitikassa kyyti on tasaista ja hiljaista ja siinä ovatkin olleet paljon rauhallisemmin. Eli sillä sitten pitää tehdä kissareissut. Vahinko sinänsä, Saab on kuitenkin farmari ja mahtuisi paremmin muutakin kamaa, lisäksi sen Saabin bensat olis ilmaiset, mutta minkäs mahdat! Vuoden päästä pääsen valkaan uutta työautoa, enkä taatusti ota Saabbia.

Pääsiäisenä viedään neidit kahdeksi yöksi Jellonan kissahoitolaan Orivedelle, lähdetään silloin Sepon kanssa Mikkeliin vieraisiin. Siellä kun on Pepper-kissa, niin ei voida viedä omia kissoja mukana. Sepon vanhemmat on aiemmin katsoneet meidän kissoja, mutta kun ne alkaa oleen vanhoja, on ajateltu, että nämä kissat pitää opettaa johonkin muuhun jo heti pienestä. Toiveissa olis kuitenkin joskus matkustella, jos on rahaa... Saas nähdä, mitä tytöt tykkää hotellilomastaan...
Hilma on ollut kova kiipeileen telkkarin päälle, joten Seppo kiinnitti sen seinään, kun pelättiin että Hilma sen kaataa. Kuviteltiin myös, ettei se enää kissaa kiinnosta..
Siinä on nyt oikein ihana kissan lämmityskolo. Hilma tuppaa nukkuun siellä aina kun silmä välttää ja välillä kokeilee rajojaan kun katsellaan telkkaria. Ollaan häviämässä tämä taistelu, päätellen telkkariin ilmestyvien kissantassun jälkien määrästä.
Tässä Hilma kommentoi aamuTV:n lähetystä. On tosi kiva tassulla taputella suosikkijuontajia ja muuta kivaa täältä kissahyllyltä! Kiitokset LG:lle kissakatsomon suunnittelusta, varsinkin nämä eturivin lämmitetyt paikat yläkatsomossa on tosi makeet!
Ei sitä aina jaksa kissakaan telkkaa katsoa, on leikittävä välillä!
Kuten kuvasta näkyy, leikki menee yleensä niin, että Hilma riehuu hullunaja Heta enempi neitinä katselee vähän sivusta, ei sovi hyvin kasvatetun kissaneidin ihan noin rajusti käyttäytyä sen mielestä.
Se Hilmasta on todettava, että vaikka sen leikit onkin vähän poikatyttömäisiä, niin siisti neiti se on, lelutkin pestään leikin päälle...

Ei kommentteja: