keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Jouluaaton aattona

Pienten pentujen lisäksi meillä tytöt on odottaneet kovasti joulua. Heta ja Hilma halusivat, että heistä otetaan kaunis kuva kaikkien blogikavereiden iloksi (niin kauan kuin Hilmasta vielä saa kaunista kuvaa, totesi Heta, viitaten pian kasvavaan mahaan) ja kuvauspaikaksi valittiin kakluunin ihanan lämmin hylly.

Oikein Hyvää Joulua kaikille kavereille toivottaa Heta, Hilma ja palvelusväki!

Tässä suurin syy siihen, miksi kissat ovat joulua odottaneet. Joulu on ihanaa aikaa kissoille, palvelijat tuovat olohuoneeseen sen mahtavan vihreän kahisevan pörröisen kiipeilytelineen! Hetan mielestä tämä muovinen kuusi on täydellinen, tyvestä latvaan pääsee palvelijoiden kannustushuutojen siivittämänä muutamassa sekunnissa (varsinkin siitä naaraspalvelijasta lähtee ihanat "Ei Heta, pois!" hurraukset). Kiipeily palkitaan aina suurin huomionosoituksin, Hetasta on vähän tylsää kuitenkin se, että aina kun se pääsee lempioksalleen, valtaa palvelijat suunnaton sylittelyn tarve, ja ne raastaa kissan syliinsä, just kun olis uni oksilla kuusen maittanut.

Hetan "hands on"-kurssi kaikille kissoille, otsikolla: "Ken kuuseen kurkottaa, on kodin kuusimetsän kunkku!" Älä sotke kinkkuun, se on ihan eri juttu!
Oksaston läpi ja kohden latvaa!

Hilma osallistui tälle kurssille ! Palvelusväki oli sitä mieltä, että odottava äiti ei tällaiseen hömpötykseen ryhdy, mutta Hilmalla oli ihan eri käsitys asiasta (niin aina...).

Hilma selviytyi kiipeilypuu-haasteesta Laudatur-arvosanoin! Tässä valmistujaiskuva puun latvasssa! Hilma on sitä mieltä, että palvelusväen hössötys raskauden suhteen on ihan turhaa, tuleva kissaäiti voi elää ihan normaaliin tapaan, ei kai tässä mitään invalideja olla (juu, ei todellakaan näytetä olevan, huokaa Sari)!
Heta tunnelmoi päiväunioksalla! Kivat valot tässä puussa!

Ajatelkaas, tänään kiipeilykuuseen asennetaan ne mukavat lisäosat, pallot ja narut, jee!

4 kommenttia:

Karvalapset kirjoitti...

Aivan ihana tuo viimeinen kuva!!! <3
Onnellista uutta vuotta kisuille ja ihmisille :)

Pia kirjoitti...

Haha. Repeilin täällä taas ihan täysillä. Taitavia tyttöjä :D.

krista.peltonen kirjoitti...

Olipa onnistuneita kuvia! Oikein hyvää Uutta Vuotta koko poppoolle,erityisesti tietysti mammanpäiviä Hilmalle, toivottelee hurmuri - Tuhka Mäntästä!

Villikissa kirjoitti...

Ihania kuvia. Vauhdikkaita kissoja, vaikka toisen ehkä pitäisi hieman hillitä. :)