keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Kuvia 5.2.

Pikkukissat on nyt 12 päivää vanhoja. Silmät on auenneet melkein kaikilta kokonaan ja huomiseen mennessä ne on varmasti täysin auki kaikilta. Hilma pitää hyvää huolta poikasistaan, painot nousevat odotetusti. Ainoa harmin aihe on ajoittainen tiheä pentujen roudaaminen, Hilma kuskaa pentu kerrallaan niitä meidän perässä alakertaan ja takaisin. Se ei ole vielä vaihtanut pentujen paikkaa, joten luultavasti se on sitä mieltä, että nykyinen pesä on ok ja turvalinen, kunhan se aina välillä hämää petoeläimiä siirtelemällä pentujaan edestakaisin. Tämän pitäisi mennä aikanaan ohi. Luultavasti se vaihtuu ahkeraksi pentujen roudaamiseksi takaisin pesään, kun ne lähtee seikkailemaan yksikseen pesän ulkopuolelle ;)

Annettiin kissoille nimet, että ei tarvitse puhua niistä numeroina. Pia ei ole vielä päättänyt niitten oikeita nimiä, ja omistajat sitten aikanaan antaa niille kutsumanimet, joten nämä on vain tilapäiset. G1-pentu on Martta (iso beige), G2 on Kerttu (riista), G3 on Pipsa (punainen) ja pienin G4 on Hilppa (beige).

Tässä muutama kuva 5.2. otetaan lähipäivinä pennuista enemmän kuvia, kun silmät on tottuneet valoon ja uskaltaa käyttää salamaa.
Ylpeä äiti ja pennut.
Onko kaikki hyvin siellä?
Kerttu (riista) vasemmalla, ylimpänä punainen Pipsa, sen alapuolella 2 beigeä vieretysten: Hilppa vasemmalla ja Marta oikealla.
Äite lähti hiirimetsalle ja täällä me vaan nukutaan!

4 kommenttia:

sea kirjoitti...

Meillä on kaapissa samanlainen lakana. ;)

Viivi kirjoitti...

Oi kun ihania kuvia ja emo niin huolehtivan näköinen!

Tuo roudaus on rasittavaa... Meillä se roudaus muuttui varsinaiseksi mäkätykseksi ja marinaksi pentujen lähdettyä pesän ulkopuolelle liikkeelle. Mutta kyllä sitä mieluummin kuunteli kuin katsoi sitä niskasta roikottamista.

Paulette kirjoitti...

Voi,kun on söpöjä kisuja! Viime kesänä meilläkin oli pentuja tyttären kisulla... Meillä on yksi niistä otettu itselle, Hermanni. Eikä se enää ole pieni, vaan puolivuotias tehopakkaus... On se ihana seurata kisunpentujen elämää!

Paavo & Harmi kirjoitti...

Aivan älyttömän suloisia pentusia <3 Ja Heta & Hilma myös... abyt ovat niin kauniita!