lauantai 8. elokuuta 2009

Kosti-enolla

Kävin eilen Kaijan luona Hämeenlinnassa pikavisiitillä. Heta ja Hilma on jo pitempään kyselleet Kosti-enon kuulumisia ja piti ottaa pari kuvaa tytöille ihanasta Kostista ja Bambi-Hillevistä.

Kosti otti tädin vastaan suurta rakkautta täynnä! Tädin nenä puskettiin paikoilleen määrätietoisesti, mahtoi olla pahasti vinossa!


Tää kuva ei oo vinossa, tädin nenän jälkeen Kosti siirtyi puskemaan tuolin selkänojaa voimalla, muistuttiko se sitä jotenkin tädin nenästä???

Kaija-äite hoitaa poikaa! Lie helteetkö ne on rantaleijonan nivusiin aiheuttanut pienet näppylät, mutta kohta poika on taas rantakunnossa!
Hetaa ja Hilmaa huvitti tää kuva suuresti, niin on Bambi-Hillevillä (vasemmalla) ja Kostilla samat elkeet ruokailussa kuin meillä! Tänne ne possunsuikaleet ja HETI! Kosti uroona koittaa olla päälle-päsmäri!

Tänne jääkaappiin se äiti laittoi lopun lihan tietää poika! Mää tän kaapin pusken nurin!

Kivoja kissoja on Kaijalla, tytöt lähettää kovasti terveisiä näiden kuvin muodossa!

Terkkuja toivoopi Hilma! Vinkki lähtee Kostille: ootkos koskaan huomannut miten hyvä ruokaväijypaikka on mikro! Ja kaiken lisäksi se hyrisee niiiin mukavasti!

Vinkki 2 ja terkut Hetalta! Näin meillä aamulehti luetaan, kissa kirjanmerkkinä sivujen välissä. Jos oikein tarkkaan katsotte, selviää, että Heta on KulttuuriKissa!

2 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Kuka voisi elää ilman kaikkeen osallistuvia kissoja - eihän mikään tulisi tehdyksi kunnolla, ajallaan tai oikein! :)
Meillä "vanhukset" odottelevat nykyään hieman rauhallisemmin lihojaan, mutta jos tarjoilu kestää liian kauan tulee siitä äkkiä sanomista.
Teidän tytöillä on selvä jako, toinen kyttää ruokaa ja toinen pitää silmällä palvelusväkeä - hienosti toimii saumaton yhteistyö :D

P.S. miten sattuikin sanavahvistuksena olemaan "pomot" heh ;)

Pia kirjoitti...

Oi, Kosti Näyttää komealta kuten aina. Harmi että en ole ehtinyt katsomaan kun on liian kiirettä pitänyt. Lähden tänään sinne Hollantiin. Laittelen vaikka meiliä kun tilanne vähän rauhoittuu. nyt jännittää. Piti vielä tulla katsomaan onko täällä uusia juttuja :).