sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kissojen eka viikko

Avasin tämän blogin jo viikko sitten, ja olen yrittänyt sitkeästi kirjoittaa siihen, onnistumatta. Ihmettelinkin, että olen melko tyhmä, kun ei vaan millään onnistu. No, tänään tajusin, että vika onkin meidän pöytäkoneessa, sillä ei onnistu kirjoittaminen hotmailiinkaan, eli siinä on softaongelma. Jätän selvittelyn miehelleni Sepolle, se kun on enempi sen alan miehii...

Nyt pääasiaan, eli kissoihin Heta ja Hilma. Saatiin ihanat Aby-siskot Pialta Kawaii-kissalasta viime viikon lauantaina, ja yhteiseloa on nyt sitten takana viikko. Heta, eli Kawaii Emiko on punainen ja Hilma, eli Kawaii Egao riistanvärinen. Tytöt on syntyneet 20.7.2008. Laitan joskus kun opin blogin käyttöä lisätietoa sukupuusta ja linkkejä vanhemmista yms. kivaa. Nyt kehoitan vain käymään Pian kotisivulla http://www.kawaii.name/ .

Kuvassa Hilma.

Tytöt on kotituneet hyvin. Yöt nukutaan kaikki samassa sängyssä, minä omalla puolellani ja tyttäret ja Seppo toisella. Nämäkin, niin kuin meidän edelliset kissat Pertsa ja Kilu, on heti oppineet sen, kenen jaloissa saa olla rauhassa. Minä kun olen levoton nukkuja ja potkin kokoon katsomatta kaikkia, jotka änkeävät minun puolelleni sänkyä! Pelkäsinkin, että tapan vahingossa kissuneidit, mutta ne ei sitä riskiä ota.

Ja tässä Heta.Nuoret neidit ovat tietysti hyvin leikkisiä, nyt kun uusi koti on tuttu, on leikeistä tullut melko vauhdikkaita. Siinä ei voi itse kuin haukkoa henkeä, kun kissat juoksee toistensa perässä ja täyttä vauhtia kiipeilypuuhun. Ihme, etteivät loukkaa itseään!

Hilman lempilelu on korvatulppa! Mä olen jo vuosia käyttänyt sellaisia keltaisia vaahtomuovisia korvatulppia, jotka on melko kovia. hilmä saattaa kuljettaa sellaista suussaan ja pelata sillä jalkapalloa lähes tunnin kerrallaan. Heta seuraa vierestä, ilmeisesti Hilman pakkomielle kiinnostaa sitä puhtaasti kliinisestä näkökulmasta, koska se ei ole mokomasta pötköstä kiinnostunut. Hilma tuntuu nauttivan katsojista, jos Heta ei jaksa seurata, tulee se viereen tulppa suussaan ja sitä pitää kehua. Heta leikkii tasapuolisemmin kaikilla leluilla, on siis vielä ainakin nyt vapaa pakkomielteistä.


Hilma tykkää myös veden tuijottelusta!

Tyttäret syövät tällä hetkellä sekaruokaa, eli sekaisin raakaa lihaa ja hyvälaatuisia valmisruokia. Ja ina, kun mennään keittiöön, ne ilmestyy kerjäämään lisää, vaikka olisivat juuri syöneet. Eikä olla kertaakaan annettu herkkupaloja jääkaapista, mutta fiksuina tyttöinä tunnistavat hetkessä mahdollisuuden...

Ja kissat puussa! Tätä kuvaa mies varmaan käyttää perusteena erillisen salaman hankinnalle, kun tuli nuo pirunsilmät!

3 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Hei ja tervetuloa blogimaailmaan. Kannattaa käydä ilmoittautumassa myös blogilistalle. Käy oma blogiselaus sutjakasti ja varmaan muutkin löytävät Hetan ja Hilman blogiin :)

Virve kirjoitti...

Tervetuloa blogimaailmaan meidänkin jengin puolesta! Pakkohan upean abykaksikon seikkailuja on seurailla, rotu kun on pahasti varastanut sydämmeni..

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Tervetuloa blogeilemaan! Suloisia, energisiä kisuneitejä näyttää tästä blogista löytyvän. :)