maanantai 17. marraskuuta 2008

Reissukissat

Me on ajateltu tehdä näistä kissoista reissukissoja, koska aikaisemmat kissat ovat olleet todella huonoja matkustamaan. Joten eilen taas lähdettiin kissojen kanssa vierailulle. Lyötiin katit boxiin ja ajettiin siskoni Susun luo kylään Ylöjärven Asuntilaan. Ja kuten edellisenkin kerran, niin nytkin ne huusi kuin syötävät koko matkan. Jos tämä meno jatkuu, ei taida tulla reissukissoja...
Muuten kyläreissu sujui mallikkaasti. Kissat tietysti oli vähän ihmeissään, siskon perheen lisäksi oli pari muutakin kissan katsojaa, mutta ihan ok sujui. Ei ehditty oleen niin kauan, että olisivat täysin kotiutuneet, mutta suurin hermostuneisuus lähti kuitenkin.
Siskon 6 v. tyttö Silja kaverinsa kanssa leikitti kissoja, ne osaa olla lasten kanssa kivasti, eivät pelkää. Se on tosi hyvä, edelliset kissat kun meillä pelkäsi kuollakseen kaikkia alle 120 cm olioita, ja lapsien visiitit sai niiltä yleensä mahat ripulille, vaikka pääsivät vapaasti ulos pakoon. Nämä tyttäret kun on sisäkissoja, olisi hankalaa jos pelkäisivät samalla tavalla pienikokoisia.

Vierailulla ei otettu kuvia, mutta tässä muutama vanha.
1 kommentti:

L-L kirjoitti...

Perjantaina tulee meillä testaukseen millaisen konsertin siskokset oikein saavat yhdessä aikaan.

En ole Lotan kanssa vielä käynyt missään joten en tiedä millaiset äänijänteet pikkuiselta reissaajalta sitten löytyy.

Toivotaan että hiljaiset sillä meillä reissut on sitten kun niille lähdetään vähintään 700 km.