sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ruokaa ja lepoa!

Meillä on ollut viime viikon melko hiljaista, kun molemmat kissat on keskittyneet lepäilemään ja syömään. Heta on toipunut sterilisaatiosta melko hyvin, mutta on vieläkin ollut vähän hiljaisempi. Leikkimisen sijaan valveillaollessaan se keskittyy kehräämään ja puskemaan palvelusväkeä hengiltä. Koko ajan pitää silittää ja rapsuttaa, se on palvelusväen tehtävä! Haavan alla on melko iso nestekertymä, n. 3x6 cm, en uskaltanut ottaa ommelta pois tänään, vaan soitan huomenna Veteriin ja kysyn neuvoa. Jos kyseessä olisi ihminen, niin noin iso nestemäärä olisi ihmisen mahanahan alla parin litran vetoinen, kun huomioi kissan ja ihmisen kokoeroa. Joten tuntuu siltä, että sitä pitäisi varmaan vähän punktoida. Haava on kyllä muuten oikein ok.


Hilma nukkuu ja syö. Lähes kaikki kelpaa, parhaita herkkuja on raaka kana, possu sydän ja kanan sisälmyssyltty (Barffi kaupasta). Koville ottaa vaan odottaa, että ruoka sulaa:

"Hei tyyppi, RUOKAA! Ostais nyt itselleen vaikka kylpyankan, niin ei tarttis mun ruokaa uittaa tossa vedessä kipossa. Sulattaa muka sitä, eks oo tyyppi kuullu mikrosta, hä?"
Se aika mitä ei kuluteta syöden menee lokoisasti makoillen. Saunaosaston lattialämmitys on tosi jees!
"Anna mun nukkua, pliis!"
"Saunassa kun ollaan, niin pitää peseytyä."

Ajatuksia on koitettu suunnata jo kohden tulevaisuutta. Toukokuussa toivottavasti osallistutaan taas PIROKin näyttelyyn Pirkkahallissa, ehkä pentujen kanssa :) Pennut on niillä main luovutusikäisiä. Hilma halusi vähän kokeilla poseerausta, jottei vanhat taidot ihan pääse ruostumaan.
"Että mä siis pesen ne muut kissat siellä Pirkkahallissa, tsekkaa hei mun paras näyttelyilme, vähän cool!"


Hetan kanssa on kyllä jo sovittu, että sen ei tarvitse enää näyttelyihin lähteä. Mutta jos kuitenkin vielä kerran, kokeileen, miten hermot nyt kestäis.

"Anna olla, eiks tästä jo puhuttu, EN lähde! Ja jos lähden, niin en poseeraa, en en!"

Hilma on alkanut vähän etsiskelemään sopivia pesäpaikkoja pennuille. Ollaan viritelty pesä sopivaan paikkaan, ja sisustettu sitä. Pahoin vaan pelkään, että tässäkään asiassa ei ratkaise palvelusväen mielipide.... Luvassa lähiaikoina pesäkatsaus!

Ei kommentteja: