sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Pentu-uutisia

Tapahtumaan alkoi nopeammin, kuin eilen oikeasti kuvittelin. Tosin kohtu oli matalalla ja maitokin tuntui laskeutuneelta illalla, mutta kuitenkin ajattelin, että pari päivää vielä menisi. Tänään sitten 61.päivänä pennut tuli. 7.30 kun heräsin oli eka jo syntynyt ja parin tunnin sisällä tuli loputkin nelikosta. Synnytys oli helppo ja Hilma osasi asiansa.
Sukupuolia en kykene määrittelemään, mutta takamuksissa on sen verran eroja, että rohkenen kuvitella joukossa olevan sekä tyttöjä että poikia. Väritkin ovat vähän hakusissa, kun ovat vieretysten, näyttää, että ainakin kolmea väriä löytyy, punainen, riista ja beige, mutta yksitellen kun tarkastelee ei ole niin selvää. Sillä selvällä beigellä on melko tummat polkuanturat, joten onko se sitten kuitenkin sininen? Riista on selvä riista. Tarkkaillaan nyt rauhassa muutama päivä.

Pennut on melko pieniä, eka oli 78g, sitten 73g, 58g ja 55g. Kaikki syö hyvin ja maitoa tuntuisi tulevan. Toivotaan, että pikkuiset kaikki selviäisi.

Tässä muutama kuva aamulta:
Tähän tilanteeseen herättiin. Eilen vielä olohuoneessa ollut iso nylon-häkki tuotiin yläkertaan meidän makkariin ja sinne ilmestyi sitten eka pentu. Tässä Hilmakaan ei ole uskoa silmiään, että mikä kumma siinä räpistelee?
Pakkohan sitä oli sitten katsoa lähemmin, ja kissahan se oli!

Tässä koko värisuora, kaikki näyttävät erivärisiltä. Pienin ja tuorein Hilman leuan alla, vanhin ja suurin vasemmalla. Kolme pennuista tehtiin perinteiseen pahvilaatikkoon, johon Hilma heti siirsi esikoisenkin, kun ison häkin peite vereentyi. Laatikon alla on lämmitystyyny, joten pikkuiset pysyy lämpiminä.

Tässä näkyy vielä vähän verinen uusin tulokas, väri?


5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Onnea!!
Susku

Villikissa kirjoitti...

Oikein paljon onnea teille kaikille! Suloisia vauvoja♥

Saana kirjoitti...

Onnea pennuista!

Helmi-neiti kirjoitti...

onnittelut pentuvauvoista.äitikin näytti olevan ylpeä jälkeläisistään.pitäkää vain vauvat lämpöisinä niin siitä se kasvu alkaa. palvelusväelle alkaa tosi toimet äidin apulaisena. pennuntuoksuista kevättä teille.

Sari kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Kovaa työtä on palvelusväelle ja emolle luvassa ja toivottavasti muutaman viikon päästä saa sitten juosta pienten perässä!